مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

با سلام . همسر دوم شوهر سابق من مهریه شو اجرا گذاشته یک چهارم از حقوق مرد کم میشه . من چندین سال پیش قبل از همسر دوم مهریه رو اجرا گذاشته بودم و تعداد 15 سکه معوقه دارم . قادر به جلب هم نیستم الان می خوام معوقه ها رو از حقوق مرد کم کنم بهم اجازه نمی دن . چه را حلی پیشنهاد می کنید

پاسخ ها :

مطالبه مابقی مهریه در صورت توقیف حقوق زوج مطالبه مهریه معوقه مهریه معوقه مهریه