مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه مهریه معوقه

سال 92 جدا شدم مهریه بنده سالی یک سکه بوده که پرداخت نشده از همسر سابقم خبری ندارم استعلام دارایی کردم نه ماشین نه خونه به نامش نبود ،پسرم 20 سالشه و با من زندگی میکند که حتی به اون هم طی این سالها نفقه نداد،،چکار کنم که گیرش بندازم و تقاضای مهریه ام رو بکنم؟ ،آیا نتیجه ای میده ؟
،کارشناس اجرایی گفت پرونده داره راکد میشه ،چی کار کنم که پرونده ام هم راکد نشه و همچنان باز بماند؟؟من میخوام پرونده راکد نشود تا زمان اینکه حداقل‌ یک زمانی بتونم از ارثیش بتونم مهریه رو بگیرم

پاسخ ها :

محمدعلی رضایی برزانی

جناب آقای محمدعلی رضایی برزانی :

پرونده راکد هم بشه ایرادی نداره به محضی که مالی پیدا کردید و یا خواستید جلبش کنید میتونید از طریق دفتر خدمات قضایی درخواست بدید.

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

فرزند شما از بابت نفقه اقدام نمایند شما هم پرونده اجرایی را پیگیری نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما طبق قانون و مقررات حق دارید که نسبت به أخذ حکم جلب همسر سابق خویش اقدام نمائید.