مشاوره حقوقی رایگان - بلند کردن مستاجر توسط موجر با وجود به اتمام نرسیدن زمان قرارداد

با سلام مستاجری هستم که یک باب مغازه استیجاری را به مدت 3سال اجاره کردم و امسال که سال چهارم میشه بمدت 3ماه هست که تمدید کردم حالا موجر من مغازه را فروخته البته به موجر جدید گفته بود که مستاجر دارم و با مستاجر میفروشم و حالا موجر جدید میخواد خودش بیاد مغازه را باز کنه و به من میگه باید بلند بشی وگرنه میرم شورای حل اختلاف شکایت میکنم بلندت میکنم میخواستم بدونم با گرانی الآن که دیگه هر جا سوال میکنم کسی با اون پولی که رهن کرده بودم به من مغازه رهن نمیدهد چه کار کنم؟ آیا میتو نم بلند نشم تا زمان قراردادم ؟ اگر موجر هم از دستم شکایت کنه حق با چه کسی هست؟

پاسخ ها :

یک وکیل

اگر تخلف از قرارداد نکرده اید شرط تخلیه انقضای مدت اجاره است لذا نگران نباشید

پرسشگر :

جناب آقای مسلم زمانی سپاسگزار هستم از شما

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

عقد اجاره عقد لازم است تا پایان قرارداد حق جابجایی شما را ندارند .