مشاوره حقوقی رایگان - وکالت بلاعزل

با سلام
ایا ملکی که فرد فروشنده 24سال پیش با وکالت بلاعزل و تنظیم مبایعنامه به نام بنده تفویض نموده و بنده به صورت 3 دانگ 3 دانگ سند ان را بین دو فرزندم قطعی نموده ام
حال پس از 24 سال یکی از فرزندان فروشنده اومده دم در منزل و ادعا میکند 3 دانگ این ملک ماله پدرش که شخص فروشنده باشد ، است
ایا شخص فروشنده نسبت به ملکی که وکالت بلاعزل 6 دانگ به بنده داده و در ان زمان مبایعه نامه هم تنظیم گردیده و سند قطعی به نام خورده ایا میتواند بعد از 24 سال مزاحمت برای بنده ایجاد کند و در خصوص سند ادعا نماید که 3 دانگ ان ماله خودش است ؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمیاید

پاسخ ها :

یک وکیل

هرکسی میتواند ادعا کند. مهم دلایل و تشخیص قاضی هست

پرسشگر :

ممنون میشم مقداری توضیح دهید جهت راهنمایی
پاسخ سوالم رو نیافتم

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با نظر همکار ارجمندم موافقم