مشاوره حقوقی رایگان - تاخیر در جوابدهی نظریه کارشناس

سلام من در یه تصادف سری اول مقصر شدم اعتراض زدم در کارشناس سه نفره مقصر نشدم مجداد طرف مقابل اعتراض زده و به کارشناس پنج نفره اما طرف خیلی پارتی داره ماشینش آزاد کرده و تو شورا گفتن جواب کارشناسی رو باید تا یه هفته ده روز بیاره حالا ده روزم از اعتراضش میگذره اما هیچ اقدامی نکرده و جواب کارشناسی رو نیورده و هیچ کارشناسی به من زنگ نزده اگه جواب رو نیاره یا بخواد دیر تر بیاره من چه اقدامی میتونم انجام بدم

پاسخ ها :

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

سلام شما هیچ کاری تا زمانی که جواب کارشناسی باید نمی تونید انجام بدید -فقط پیگیری کنید تا کارشناس زودتر جواب بده

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
قبل از ابلاغ نظر کارشناسی ، هیچ اقدامی از سوی شما میسور نیست.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
باید منتظر بمانید تا نظر کارشناسی به شما ابلاغ شود بعد ....

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما منتظر تماس کارشناس باشید.
جواب کارشناس نیز به شما ابلاغ خواهد شد.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شورا وطیفه دارد پیگیری کند و شما تلفن کارشناسان را به شما هم بدهد