مشاوره حقوقی رایگان - دیه تصادفات جرحی

سلام
برادرم14 سالم، 6 روز پیش کنار عابر پیاده که برادرم پیاده هم بوده در خیابان یکطرفه تصادف کرده و سرنشین ماشین مقصر شناخته شده بعد از انتقال بردارم به بیمارستان دولتی به دلیل ارائه خدمات ناکافی و نداشتن تخت خالی در icu برادرم رو به بیمارستان خصوصی بردیم استخوان رانش جراحی شده و پلاتین گذاشته شده و سرشم بخیه خورده هنوز هوشیاری کامل نداره میخواستم بدونم کی به پزشکی قانونی مراجعه کنیم چه مدارکی لازم هست و از بیمارستان چه مدارکی بگیریم و اینکه چه مقدار از هزینه های درمان رو میتونیم از مقصر دریافت کنیم چون هزینه های بیمارستان خیلی زیاده شده
در ضمن طی یک مکالمه تلفنی ضبط شده مقصر پشت تلفن گفته که تمام هزینه های بیمارستان رو تقبل میکنه ( مکالمه بعد از بستری و قبل از جراحی ) بوده ، ایا بعنوان مدرک قابل استفاده هست؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام پدر شما باید بلافاصله شکایت نماید و از دادسرا یا کلانتری ،
نامه برای پزشکی قانونی اخذ نمایید و مصدوم باید به پزشکی قانونی مراجعه نماید و مدارک پزشکی و نامه خلاصه عمل ایشان را تسلیم نمایید و پس از معاینه اولیه ، طول درمان مشخص خواهد شد و بعد از اتمام طول درمان ، توسط پزشکی قانونی درصد دیه ایشان مشخص خواهد شد و به دادسرا ارسال خواهد شد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
یک خلاصه وضعیت از بیمارستان اخذ کنید و سپس شکایت خود را تنظیم نموده و درخواست مراجعه به پزشکی قانونی را نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بیمه و مقصر باید همه خسارت را جبران کنند. پدر مصدوم طرح شکایت کند

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

فورا پدرش شکایت کیفری تصادف غیر عمد بکند و درخواست معرفی به پزشکی قانونی بدهد و بنویسد که هم دیه و هم خسارات درمان را می خواهد