مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست تهاتر

سلام و عرض ادب و احترام
بنده بابت پرونده ای محکوم به پرداخت مبلغ 17 میلیون شدم و طرف مقابل هم محکوم به پرداخت 25 میلیون تومان شد و متاسفانه حکم من زودتر اجرا شده و طرف توقیف اموالم را گرفت با اینکه محکومیت من کمتر بوده ولی به علت اعتراضی که برای تجدید نظر زده محکومیت خودش رو عقب انداخته و بنده زودتر محکوم شدم.
لازم به ذکر هست که رای تجدید نظر صادر شده و رای هیچ تغییری نکرد و برای من این رای ابلاغ شد و بنده به علت اینکه پلاک ماشینم توقیف شده دادخواست تهاتر دادم ولی قاضی پرونده موافقت نمیکند و میگه باید پرونده به دست ما یعنی از تجدید نظر به شعبه برسد حالا من میتونم یه راهی پیدا کنم که قاضی پرونده رو متقاعد کنم
و سوال مهم دیگه اینه که در این مرحله که رای قطعی صادر شده من به علت بیسوادی وکیلم شکایت کیفری نکردم میتونم تو این مرحله شکایت کیفری کنم؟؟