مشاوره حقوقی رایگان - آیا جلوگیری از ورود به جلسه امتحانات به علت مو بلند مجاز است

آیا جلوگیری مدیر و ناظم مدرسه از ورود دانش آموز به جلسه امتحانات ترم اول مدارس ( دوره متوسطه اول هفتم ) به علت موی بلند یا لباس غیر یونیفرم قانونی است ؟

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

موي بلند براي دختران مجاز است

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

به هر حال هرچیزی یک سری ضوابطی دارد که باید رعایت شود ولی خیر

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

جلوگیری از امتحان خیر قانونی نیست و پیگیری کنید از آموزش و پرورش کل

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
قانونی نیست ، لیکن باید دید قوانین مدرسه آیا این اجازه را به ایشان داده است یا خیر

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود باید دید غیر متعارف بوده است یا خیر
بنظر مرتکب تخلف شده اند
موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر شما میتوانید از طریق آموزش و پرورش پیگیری نمایید