مشاوره حقوقی رایگان - رضایت شاکی

باسلام. شخصی به جرم تهدید.تهمت.افترا.به 74ضربه شلاق و42 میلیون در حق دولت محکوم شده است.آیا پس از اجرای حکم رضایت شاکی همچنان ملاک است اگر شاکی رضایت ندهد محکوم به زندان میرود؟ و آیا امکان آزاد شدن محکوم با قید وثیقه وجود دارد؟با تشکر

پاسخ ها :

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

با عنایت به نوع اتهامات که از جرائم قابل گذشت محسوب میشوندچنانچه شاکی رضایت اعلام نکنه تنها جزای نقدی رو از ایشون اخذ میکنن و بعد از وصول جزای نقدی رضایت شاکی بی اثر هستش و این اتهامات فاقد محکومیت حبس هستن.

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

پس از اجرای حکم ، رضایت شاکی فایده ای نخواهد داشت.
حکم به شلاق و جزاي نقدي صادر شده است نه زندان. هر چه حکم دادگاه صادر شده همان اجرا می‌شود. با وثیقه خیر.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر رضایت شاکی لازم نیست.
صرفا حکم شلاق و جزای نقدی اعمال می شود.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
جرایم مذکور از جمله جرایم قابل گذشت می باشند که با رضایت شاکی در هر مرحله ای ، منتفی خواهند شد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

این جرم قابل گذشت است و با رضایت و گذشت شاکی خصوصی منتفی میشود ولی جزای نقدی پابرجاست

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
ملاک رضایت شاکی نیست ، لیکن با توجه به اینکه جرایم مذبور از جرایم قابل گذشت می باشند رضایت شاکی موجب منتفی شدن مجازات خواهد بود
حبسی وجود ندارد و مجازات فقط شلاق و جزای نقدی است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام خیر اگر جزای نقدی پرداخت شود زندان ندارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر مجازات حبس ، جز مجازات مقرر در دادنامه نمیباشد و بعد از اجرای مجازات ، رضایت شاکی لازم نیست

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

اگر شاکی رضایت بدهد تمام این جرائم بخشیده می شود در صورتی که رضایت ندهند و این جریمه‌ها پرداخت شود نیازی به رضایت شاکی نیست در صورتی که مبلغ جریمه را پرداخت نکند بابت آن به زندان میرود در غیر این صورت نیاز به زندان رفتن نیست

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

رضایت شاکی تنها موجب منتفی شدن مجازات می شود