مشاوره حقوقی رایگان - شعبه رسیدگی

با سلام
فردی سه قطعه زمین فروخته که اینجانب و دو نفر دیگر اقدام به خرید این زمینها نمودیم.
فروشنده از انتقال سند با توجه به دریافت کامل وجه ملک امتناع میکند.
یکی از خریداران اقدام به الزام به انتقال سند نموده که محل و شعبه رسیدگی کننده مشخص شده
آیا اینجانب میتوانم به همان شعبه دادخواست الزام به انتقال سند ارایه دهم ؟
و اینکه به چه صورتی ؟
با تشکر

پاسخ ها :

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

سلام قولنامه و مدارک باید بررسی شود محل وقوع تمام املاک در یک شهر هست یا در شهرهای مختلف و سایر شرایط نیاز به بررسی دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی بدهید و در دادخواست اعلام کنید که پرونده مشابه دیگری در شعبه فلان مطرح است.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر طرفین دو پرونده و قطعه زمین مورد بحث یکی باشند بله میتوانید در همان شعبه اقدام کنید و تقاضای رسیدگی توامان و ادغام دو پرونده را نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اگر محل وقوع ملک و طرفین یکی است بله

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در دادخواست ذکر کنید شاید به همان شعبه ارجاع شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر
ممکن است پرونده به شعبه دیگری ارسال گردد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود تحت شرایطی امکان وارد ثالث وجود دارد.
توصیه می‌شود با یک وکیل مشورت نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام می بایست دادخواست جداگانه مطرح شود