مشاوره حقوقی رایگان - اتهام شرب خمر و توقیف گواهینامه و خودرو

با سلام
چند روز پیش در جاده متاسفانه ماشین بر روی یخ دچار سر خوردگی و برخورد با دیواره تونل شد که به دلیل داشتن بیمه بدنه برای کشیدن کروکی با پلیس تماس گرفتم و پس از حضور پلیس قرار بر هماهنگی با جرثقیل شد برای حمل خودرو و مدارک بنده رو گرفتن و مامور رفت پس از یکساعت انتظار دوباره مامور به محل مراجعه کرد با دستگاه تست الکل و پس از 4 بار تست که با خطا مواجه شد برای بار پنجم با مقدار 0.20 درصد دستگاه مثبت اعلام کرد تست رو و ماشین بنده و گواهینامه رو توقیف و من رو تحویل کلانتری دادند من از ابتدا هم متذکر شدم که دستگاه ایراد داره و شرب خمری اتفاق نیوفتاده و به هیچ وجه قبول نکردم حتی در کلانتری افسر نگهبان هم من رو بازداشت نکرد و با تماس تلفنی با قاضی کشیش گفتن که نمیخوره بهم که مست باشم و قاضی کشیک با تعهد به حضور من رو در کلانتری بازداشت نکردند پرونده هم صبح به دادیاری رفت و آنجا هم قبول نکردم و گفتم دستگاه ایراد داشته حالا با توجه به اینکه منو نفرستادن به پزشکی قانونی برای تست و بیمه بدنه هم خسارت نمیده در این صورت آیا پس از تبرئه امکان دریافت خسارت از بیمه و گرفتن گواهینامه برای من هست؟ چون حدود 150 میلیون خسارت به ماشین وارد شده
ممنون

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی کارشناسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

اگر مست بودن شما ثابت نشده بینه مکلف به پرداخت هست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر مرجع قضایی شما را تبرئه نماید من میتونم حکم پرداخت خسارت را بگیرم وکیل کشاورزم تماس بگیرید از طریق مشاوره تلفنی دادراه

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله بیمه بدنه باید خسارات وارده به خودرو را پرداخت نماید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اظهارنظر مستلزم بررسی مدارک و مستندات است..