مشاوره حقوقی رایگان - انتقال سند مالکیت

با سلام و عرض ادب .بنده یه ماه پیش یه دستگاه موتور سیکلت رو قولنامه ای دستی خریداری کردم و تمامی مدارک موتور موجود میباشد فقط صاحب اصلی سند فرد دیگه ایه و شخصی که من موتور رو ازش خریداری کردم خودش هم قولنامه ای دستی خریده و نه رسمی یا وکالتنامه. الان من تمام مدارک رو دارم ولی شماره تلفنی از صاحب سند ندارم جز یه شماره ملی که در سند قید شده . خواستم بدونم که بدون حضور صاحب میتونم برای انتقال سند اقدام کنم یا میتونم از طرف دادگاه برای پیدا کردن یا احضار کردن صاحب سند کمک بگیرم . ممنون میشم راهنمایی کنید .
منتظر پاسختون هستم ..

پاسخ ها :

زهراسالاری پور

سرکار خانم زهراسالاری پور :

سلام ودرود،برای دادخواست الزام به تنظیم سندرسمی،همه ایادی تا مالک دارای سند رسمی باید به عنوان خوانده قرارگیرند.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بله از طریق دادگاه امکان پذیر است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
علیه فروشنده و صاحب پلاک دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی بدهید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید دادخواست الزام به انتقال سند مالکیت و الزام به فک پلاک به طرفیت فروشنده و ایادی قبلی مطرح نمایید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی بدهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود الزام به فک پلاک مطرح نمایید علیه فروشنده و مالک اصلی دادخواست دهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مستحضر باشید می بایست دادخواست الزام به انتقال سند مالکیت بدهید و سپس فک پلاک را نیز مطالعه کنید