مشاوره حقوقی رایگان - مواد مخدر

باسلام.از همسر من سه گرم شیشه وسه گرم هرویین گرفتن وتو پرونده نوشتن فروشنده موادوحالا هم با وثیقه سیصد میلیون بیرون هست.میخوام بدونم زندان یا جریمه وشلاق داره ؟ وچه قدر؟سپاس

پاسخ ها :

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

بله زندان و شلاق و جریمه طبق ماده 8 از قانون مبارزه با مواد مخدر مصوب مجمع تشخیص مصلحت نظام 1376 5 تا 10 سال حبس و تا 74 ضربه شلاق

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بستگی به سابقه کیفری همسرتان و قاضی رسیدگی‌کننده دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب بله برای ایشان حبس و شلاق در نظر گرفته می شود اما شما می‌توانید به رای صادره تمکین نمایید و تخفیفات قانونی استفاده کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بله هر سه مورد را دارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بستگی به نظر قاضی رسیدگی کننده پرونده دارد که بین حبس یا جزای نقدی کدام را انتخاب کند.

ساغر صمیمی فر

سرکار خانم ساغر صمیمی فر :

درود بسته به نظر قاضی هر 3 مجازات قابل تعیین است.

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

سلام حبس و شلاق و جزای نقدی سابقه دار بودن یا نبودنم تاثیر داره