مشاوره حقوقی رایگان - فریب در ازدواج

با سلام مدت 12 ماه است عقد کردم 3ماه پیش بطوراتفاقی ب منزل مجردی همسرم رفتم.زنی همراه برادر و مادرش آنجا در حال دعوا با همسرم بود.از همسایه ها پرسیدم.گفتند این زنشه.چندسال باهم اینجا زندگی کردند.بعد ایشان با هزار مکر و فریب گفت.ک آن زن دروغ می گوید.من با زن مخفیانه صحبت کردم و صدایش را ضبط کردم.ک او می گوید با شوهرم رابطه داشته و در آن منزل زندگی می گردند.و قرار بوده او را عقد محضری کند.
شوهرمن با هزار فریب ک از او اعاده حیثیت می کند اما نکرد.بنده را راضی کرد ک شکایت نکنم.من هم با داشتن گواهی سلامت مبتلا ب بیماری جنسی شده ام.

اینک بدلیل رفتارهای جنون آمیز او تحملم تمام شده با توجه به اینکه او موضوع 2 رابطه عقد موقت را از بنده پنهان کرده آیا امکان شکایت از او بدلیل فریب در ازدواج میسر است( پرونده فریب در ازدواج آن زن هم هنوز باز است.) و امکان ب نتیجه رسیدن دارد. ایشان سپاهی است و مدام مرا تهديد می کند ک اگر شکایت کنم همه جا آشنا دارد و کاری نمیتوانم بکنم.لطفا زودتر پاسخ دهید.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر دلیلی برای اثبات ادعای تان دارید می توانید هم به صورت حقوقی و هم به صورت کیفری دعوا مطرح کنید نتیجه دعوای حقوقی فسخ نکاح است و دعوای کیفری حبس دارد

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

بله می توانید به استناد پرونده آن خانم، دادخواست طلاق بدهید و تمام مهریه نیز به اجرا بگذارید هیچ مشکلی هم برای شما به وجود نمی آید شوهر شما هر سمت و جایگاهی هم که داشته باید فرقی نمی کند وکیل بگیرید ببینید که هیچ کاری از شوهرتان ساخته نیست

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اینکه سابقا ازدواج موقت داشته دلیل بر فریب در ازدواج نیست اگر انحطاط اخلاقی دارد یا مدت صیغه آنها تمام نشده حق طلاق برای شما وجود دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست فسخ نکاح به جهت فریب در نکاح مطرح کنید.
نتیجه قابل پیش بینی نیست

محمد سلیمی افشارجقی

جناب آقای محمد سلیمی افشارجقی :

با سلام
برای هر اقدامی بهتر است حضورا با یک وکیل مشورت نمایید.لکن آنچه در یک پروده (حقوقی یا کیفری) مهم است ، این است که شما چه می خواهید؟ اگر می خواهید از ایشان جدا شوید نیاز به شکایت کیفری ندارید اگر مدارک محکمی دارید با ارسال اظهار نامه فسخ نکاح وپس از آن با تقدیم دادخواست تایید فسخ نکاح به دادگاه خانواده پی گیری نمایید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

می توانید دادخواست فسخ نکاح به جهت فریب در نکاح مطرح کنید. نگران نباشید و اقدامات حقوقی لازم را انجام دهید زندگی با این فرد روز به روز شرایط بدتری برایتان به ارمغان میاورد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ممکن است نتيجه بخش باشد
وانگهی
نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما و.

محمدهادی پورسینا

جناب آقای محمدهادی پورسینا :

با سلام چنانچه بخواهید اقدام به فسخ نکاح به جهت تدلیس همسرتان نمایید لازم است به قید فوریت اظهارنامه‌ای برای ایشان ارسال و فسخ نکاح را به اطلاع ایشان برسانید و سپس اقدام به طرح دعوی تأیید فسخ نمایید. موضوع از طریق کیفری نیز قابل پیگیری است. البته گذشت سه ماه و عدم اقدام از سوی شما ممکن است در نهایت به ضرر شما تمام شود و فسخ نکاح از سوی دادگاه تأیید نشود.

مرصاد پوراعتضاد

جناب آقای مرصاد پوراعتضاد :

هم از طریق حقوقی هم از لحاظ کیفری قابل شکایت است.نتیجه رسیدگی را نمی‌توان پیش بینی کرد.

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

ضمن اظهار تأسف به خاطر مشکل بوجود آمده پیشنهاد می کنم مشاوره تلفنی داشته باشید تا تمام جوانب موضوع بررسی گردد
پوریا مجیدیانی وکیل پایه یک دادگستری

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی مطالب ارسالی شما را خواندم ، در صورت تمایل با بنده در ارتباط باشید تا با اعطای وکالت مساله شما را شخصا پیگیری کنم

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله امکان شکایت برای شما وجود دارد

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بلی شکایت کنید تا رسیدگی شود اتفاقا در این خصوص موارد بسبار سخت میگیرند برای زوج

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اگر زوج قبلا ازدواج موقت انجام داده و ازدواج سابق زوجه اثبات گردد و زوجه هم علم و آگاهی نسبت به ازدواج موقت زوجه نداشته ، زوجه میتوانید دادخواست فسخ نکاح را مطرح نمایید و

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام اعمال قدرت و سو استفاده از شغل خودش جرم است ولی مورد شما به نظر فریب در ازدواج نیست

ساغر صمیمی فر

سرکار خانم ساغر صمیمی فر :

درود دعوی فسخ نکاح اقامه کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

آن مرد غیر قابل اعتماد است و به هیچ وجه با او زندگی نکن و به هیچ وجه ازش نترس، شجاع باش، اول شکایت کیفری تدلیس و فریب در ازدواج و روابط نامشروع و ابتلا به بیماری مسری از طریق ایشان و تهدید به ....... از طریق دفتر الکترونیک قضایی بده به دادسرای محل سکونت ، بعدش هم مهریه را اجرا بگذار بعدش هم دادخواست نفقه بده و درخواست بده تا به پزشکی قانونی بابت بیماری مسری جنسی هر دو معرفی شوید.

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

شکایت کیفری تدلیس در نکاح و دادخواست حقوقی فسخ نکاح بدهید و تمام مهریه خود را به اشتراک بگذارید و اگر سپاهی هم باشد هیچ کاری نمی تواند بکند

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
بله موضوع قابل پیگیری میباشد.و به دلیل سرایت بیماری نیز میتوانید با اثبات آگاهی زوج و رابطه سببیت در این زمینه اقدام به شکایت کیفری نمایید.