مشاوره حقوقی رایگان - دعوای زناشویی

باسلام من دوشب پیش توسط همسرم ضربات شدیدی به سرم وارد شده و فعلا نمی‌خوام جدابشم بهم گفتن نامه پزشکی قانونی بگیر نگه دار،میخوام بدونم این کار برای طلاق در سال آینده اصلا تاثیری داره؟و این که بعد از گذشت دو روز چه طور میتونم نامه پزشکی قانونی بگیرم؟ممنونم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله به پزشک مراجعه و معاینه شوید و اگر تحت عنوان ضرب و جرح شکایت کنید میتوانید معرفی نامه به پزشکی قانونی بگیرید.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بله تاثیر دارد به کلانتری محل مراجعه و نامه ای برای پزشکی قانونی بگیرید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده است خیر باید رای محکومیت صادر شود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
با وجود گذشت دو روز باز هم قابل تشخیص است و بهتر است که سریعا اقدام نمایید ، به کلانتری محل سکونت خودتان مراجعه کرده و با اخذ معرفی نامه به پزشکی قانونی بروید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله نامه پزشکی قانونی در طلاق تاثیر خواهد داشت.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

نامه پزشکی قانونی بدون شکایت و صدور حکم محکومیت قطعی بی فایده است باید بری کلانتری درخواست معرفی به پزشکی قانونی بدهی

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

بله داشتن نامه پزشکی قانونی موثر است
شکایت نمایید و درخواست نامه برای پزشکی قانونی را نمایید و شکوائیه خود را پیگیری نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برادر در صورتی که زوج در طول زندگی به حکم دادگاه کیفری محکوم شود و یا نامه های پزشکی قانونی وجود داشته باشد تاثیر گذار است

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بلی حتما دارد شکایت کنید از طریق دفتر خدمات قضایی و تا به اخر رصایت ندهید تا صدور حکم محکومیت