مشاوره حقوقی رایگان - ادعای مالکیت خانه

با سلام پدر ما در زمان حیات منزلشونو با خواهرم به صورت درصدی ساختند و نامه ای نوشتیم بین خودمان و تمام جزییات مالکیت انباری و پارکینگ و.. مشخص شد متاسفانه خواهرم تمام مدارک مربوط به خانه و تمام دست نوشته ها رو دزدیده و ما مدرکی نداریم و متاسفانه زیر همه ی نوشته ها زده و ادعا میکنه تمام انباری و پارکینگ ها مال منه. عکس برگه ی آخر که خودش هم امضا کرده در گوشیهامون موجود است. آیا این عکس وجهه ی قانونی داره و ما چه طور میتونیم ادعاشو رد کنیم؟ ممنون

پاسخ ها :

یک وکیل

باید وکیل بگیرید . قانونا عکس اعتبار ندارد.

پرسشگر :

ممنون از پاسختون.
حتی اگه شاهدینی که پای برگه رو امضا کردند بیایند و گواهی بدهند که چنین برگه ای با این مفاد رو امضا کردند؟

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با نظر همکار ارجمندم موافقم