مشاوره حقوقی رایگان - آیا برگشت دو دونگ ملک هست بعد از انتقال سند؟

با سلام و درود
آپارتمانی خریداری شده سند شش دونگ به نام بنده ثبت شده و در رهن بانک مسکن هست (160 میلیون وام )
الان شخصی مدعی شده است که با فروشنده شریک بوده و یک سوم سهم را دارد تنها مدرک آن یک برگه دست نویس که بین خودشان امضا کردند

در قولنامه و وکالت نامه ها اسم شریک آن نیست

شریک آن الان شکایت کرده به عنوان فروش مال غیر

آیا می تواند دونگ از ملک را بر گرداند یا خیر ؟؟؟

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به توضبحات بیشتر است و روشن کردن مسایل دیگر از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود سوالتان کلی است پیشنهاد میکنم از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بستگی به متن آن نوشته و نوع دفاع شما دارد .در صورت نیاز به مشاوره بیشتر تماس بگیرید .

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
باید مدارک بررسی گردد اگر معامله فضولی باشداین امکان وجود دارد