مشاوره حقوقی رایگان - چگونگی قرارداد چاه آب اشتراکی

زمینی توسط دو شریک تقسیم شده و چاه آب در یکی از زمین هاست، قرارداد چاه آب اشتراکی چطور و با چه بندهایی نوشته میشه تا بعدا خریداران بعدی زمین ها در جریان استفاده مشترک از چاه آب قرار گيرند.
آیا قراردادی جدا دارد و یا در قرارداد تقسیم زمینها اضافه می‌شود.

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی درخواست شما موردی کاملا تخصصی است که نیازمند برسی و وقت است و بهتر است از طریق سایت با یک وکیل همکار متخصص در امور قراردادها در این خصوص صحبت داشته باشید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

از راهنمایی یک وکیل برای تنظیم قرارداد حتماً کمک بگیرید می توانید چاه آب را مشاع بین هر دو زمین قرار دهید اگر در تقسیم نامه زمین ها قید شود خیلی بهتر است اگر زمین ها دارای سند رسمی هستند در محضر حتماً قرارداد اشاعه چاه آب تنظیم شود

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

چون مسائل چاه متفاوت از ملک هست در قرارداد اصلی اشاره گرددو در قرارداد جدا نوشته شود و کامل باشد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نیاز به بررسی مدارک و اسناد مربوطه است.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در تقسیم قید کنید که چاه در زمین شریک قرار دارد و هر دو شریک حق استفاده از چاه را دارند.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

در قرارداد تقسیم زمین باید به موصوع چاه و حق ارتفاق زمینی که چاه در ان نیست از اب چاه و موتور و دینام و ترانس برق و .... و مسیر اب تا این زمین و مشاعی بودن چاه و تجهیزات ان اشاره شود که نصف این چاه مال مالک زمین کناری است به هر حال بهتر است کسی که چاه در زمین او نیست با یک وکیل قرارداد تقسیم زمین را بنوسید . پیشگیری بهتر از درمان است حتما وکیل بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید قراردادی جداگانه تنظیم کنید و چاه و ساختمان چاه
و راه عبور به چاه و تمام متعلقات چاه و میزان سهم هر شریک از چاه و ... را به صورت مشترک اعلام نمایید و باید تمام جزئیات در قرارداد ذکر شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در این خصوص می بایست قرارداد جداگانه تنظیم شود