مشاوره حقوقی رایگان - توقیف مال توسط ضابط قضایی بدستور قاضی

سلام بنده یک پمپ چاه عمیق داشتم که از شهرستان به منزل پدر خانمم انتقال دادم چند روز پیش مامورین به منزل پدرخانم من مراجعه کرده و با حکم قاضی پمپ رو بردن و گفتن به ما گزارش شده این. پمپ دزدی هست و چون شما کشاورز نیستین باید بیاین ثابت کنین من موقعی که یک کار پیمانکاری گرفتم این پمپ رو بعنوان ضایعات تحویل گرفتم و تو قراردادی که با کارفرما نوشتیم قید شده من پولش رو خرج همان کار کنم حالا چون قرارداد دست نویس هست قاضی میگه نکنه خودت این رو الکی نوشتی و با تندی من رو از اتاق بیرون کرد من فکتور تعمیر این پمپ رو ارایه کردم ولی میگه بزار باشه اگه کسی شکایت نکرد ما میگیم آزاد کنن من خودم نوشهر هستم و نمیتونم همش برم گرگان و بیام از طرفی این پمپ هم ارزش زیادی ندارم که من بخوام وکیل بگیرم مگه میشه مال آدم رو دولت بدون اینکه شاکی داشته باشه ببره و بعد هر مدرکی ببری واسه اثبات مالکیت قبول نکنند من چکار کنم گرفتار شدم

پاسخ ها :

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

خب باید اثبات شود که در چه تاریخی و از چه شخصی خریداری کرده اید