مشاوره حقوقی رایگان - فروش مغازه مشاع بدون اجازه شریک

سلام. ببخشيد بنده يک مغازه پانزده متری دارم که یک متر و نیم آن به اسم فردی دیگر است با توجه به این موضوع اگر بدون رضایت آن شخص مغازه را بفروشم و بعد آن به مقدار سهم و پولی که از این مغازه داشت پولش را پرداخت کنم دارای مجازات است؟ و اگر هست چگونه است آن مجازات؟

پاسخ ها :

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

بله فروش مال غیر محکوم می شوید و دادگاه می تواند از یک تا هفت سال شما را محکوم به زندان کند