مشاوره حقوقی رایگان - نیم عشر دولتی در اداره ثبت

سلام من از شخصی طلب داشتم که چک دستم بود و ملک طرف را توقیف کرده بودم و ملک به مزایده گذاشته شد و چون قبل از من کسایی دیگه هم ملک مذکور را توقیف کرده بودن به من هیچی نرسید حالا اداره ثبت از من نیم عشر دولتی میخواهد ایا نیم عشر به من تعلق میگیرد؟ ایا اگر طرف مقابل با من به توافق برسد باز باید نیم عشر بدم یا نه اگر اره ایا امکان تقسیط هست ممنون از لطفتون

پاسخ ها :

یک وکیل

نیم عشر دولتی هزینه اجرای ثبت هست و باید پرداخت کنید. درصورت توافق با بدهکار به همان اجرای ثبت توافقنامه را ارایه دهید ممکن است نیم عشر دولتی نصف شود

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با نظر همکار ارجمندم موافقم