مشاوره حقوقی رایگان - اجرای احکام

سلام
من در خصوص استرداد جهیزیه از طریق اجرای احکام باید نیم عشر دولتی را پرداخت کنم ولی متاسفانه ندارم میخواستم بدونم راهی هست که بتونم پرداخت نکنم یا حداقل مبلغ کمتری پرداخت کنم ؟؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

نیم عشر که مبلغی نیست و باید از محکوم علیه بگیرند نه از محکوم له

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام خیر راهی نیست ولی اگر در مرحله استرادا هستید در مرحله آخر میتونید پرداخت کنید

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام در صورت اعلام رضایت شاکی نیم عشر نصف خواهد شد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شعبه اجرای احکام موضوع را پیگیری کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود چاره جز تادیه نیست بنا به شرایطی امکان تخفیف و معافیت وجود دارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
5 درصد از کل ارزش محکوم به توسط محکوم علیه در اجرای احکام پرداخت و پرونده مختومه خواهد شد.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

با قاضی اجرای احکام یا دادگاه صادر کننده حکم هماهنگ و خواسته خود را مطرح نمایید . نیم عشر دولتی به عهده محکوم علیه می باشد . می توانید به رییس کل دادگستری نیز مراجعه نمایید .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
پرداخت نیم عشر بر عهده ‌محکوم علیه است

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام رضایت محکوم له را بگیرید نیم عشر نصف خواهدشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید رضایت بگیرید تا آن مبلغ نصف شود اما اصولاً مبلغ‌ها ناچیز است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در صورت رضایت می‌توانید نصف آن را بپردازید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

پرداخت نیم عشر با محکوم علیه می‌باشد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

باید پرداخت شود ولی با رضایت شاکی نصف میشود

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

باید به اجرای احکام مراجعه نمایید و قاضی اجرای احکام می تواند مساعدت نماید