مشاوره حقوقی رایگان - درباره فيش حقوقی

باسلام خسته نباشید من برای پسر خودم فیش حقوقی ضمانت گذاشتم الان نزدیک یک سال همه دادگاه ها رفته فقط یک جلسه نرفته حالا برای من ابلاغیه آمده که معرفیش کنم یک ماه هم مهلت دادن الان یک ماه تمام شده اگه دیر تر معرفی کنم بعد از جند مدت حسابم مسدود میشه خودم میشه برم صحبت کنم به تاخیر بندازند با تشکر از همراهی شما

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر ظرف یک ماه معرفی نکنید و مهلت یک ماه تمام شود حساب شما توقیف می شود.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود هرچه سریعتر نامبرده را حاضر نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر متهم را معرفی کنید حسابتان آزاد می شود در غیر این صورت شفاهی وقت حضوری بگیرید و با قاضی درمیان بگذارید تا بررسی شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام بعد از گذشت 30 روز اقدامات لازم انجام می گیرد