مشاوره حقوقی رایگان - فیش حقوقی

با سلام خسته نباشید من فی حقوقی خودم برای فرد گذاشتم دادگستری بابت ضمانت نزدیک یک سال این بنده خدا هر دفعه دادگاه داشته رفته فقط یک جلسه نرفته برای من ابلاغیه آمده گفته یک ماه تحویل بدید حالا یک ماه تمام شده بنده خدا مشکل داره نمی تواند بره تا یک ماه دیگه آیا نره بعد جند مدت حساب من مسدود می شود ممنون از زحمات شما راهنمایی کنید باتشكر

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

طرف یک ماه حساب شما مسدود و مبلغ قرار تامین را از شما می گیرند حتی اگر هم بعدا برود و خودش را معرفی کند باز هم شما مبلغ تامین را پرداخت کنید پس بهتر است تا ابلاعیه پرداخت برای شما نیامده خودت بری حکم جلبش را بگیری

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر معرفی نکنید حقوق شما توقیف می شود.

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

سلام دادگاه بعد از اتمام یک ماه می تواند توقیف نماید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
متاسفانه در صورت عدم معرفی شخص مذبور حساب حقوق شما توقیف خواهد شد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ظاهرا حکم قطعی محکومیت ایشان صادر شده و باید حکم اجرا گردد و در صورت عدم حضور ، بلافاصله حساب شما مسدود خواهد شد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید ان شخص را به دادگاه معرفی کنید تا حساب شما ازاد شود

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

تمام وجه الکفاله را ضبط می کنند حتما اعلام کنید که مشکلی پیش نیاید فقط حضور متهم به شما کمک می کند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

مثلا می بایست مطابق نظر مرجع قضایی عمل شود