مشاوره حقوقی رایگان - اعتبار فیش حقوقی برای ضمانت

با سلام ازبنده به جرم کلاهبرداری شکایت شده ودادیار از بنده ضامن خواست که من فیش حقوقی پدرم رو گذاشتم ودادیار گفت که باید بری رضایت شاکی رو بگیری این فیش حقوقی که گذاشتم تا چندوقت اعتبار دارد؟وتاکی آزادهستم؟مبلغ شکایت2میلیون و180هزارتومن است ولی دادیار درفیش حقوقی زد50میلیون ضامن شده پدرم چرا؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

فیش معتبر است تا زمانیکه قرار صادر شده شما برای بی گناهی خودتان مدرک ببرید تا ازاد شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بهتر است رضایت شاکی را اخذ کنید و در پرونده کلاهبرداری مبلغ تاثیری چندانی ندارد و دادگاه می تواند علاوه بر رد مال مجازات حبس تعیین کند.