مشاوره حقوقی رایگان - موتور بدون مدارک

سلام،میخواستم از بندر موتور بخرم که میگن چون از اونور اومده مدارک نداره برگه سبز هم نداره حالا من چیکار میتونم بکنم که برای موتور بتونم مدارک بگیرم؟ لطف کنید راهنمایی کنید

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

قاچاق است و تردد ممنوع و اگر بگیرند ضمن مصادره موتور، جریمه هم باید پرداخت کنید، پس بهتر است قبل از خرید به گمرگ و پلیس راهور مراجعه و سوال کنید