مشاوره حقوقی رایگان - ابلاغیه حضور در شعبه

منظور از این حرف یعنی چه که شما به اتهام کلاهبرداری شبکه ای در تاریخ 1401/11/09 بایدحضور پیدا کنید؟ولی تا به حال ابلاغیه هم به من نرسیده بلکه اتفاقی واردسامانه شدم ولی ابلاغیه 8 دیروز برای شعبه حل اختلاف زابل لایحه به منظور اینکه بنده کارمند اداره اب گرگان هستم و در تاریخ 1401/09/29گوشی بنده سرقت شده با کوچی مدارک 110 و ثبت سامانه همیاری 24 و محل کار خودم لایحه برای ارجاع پرونده به استان گلستان فرستاده حال به نظر شما من چکار کنم فاصله طولانی و از این طرف بچه ها مریض خانمم سرطان سینه داره تو رو خدا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سوالتان واضح نیست .وکیل بگیرید اگر نمی توانید خود حاضر شوید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی باید با شما مکالمه تلفنی داشته باشم تا بتوانم راهنمایی تان کنم ، بهتر است در صورت تمایل و امکان با بنده تماس بگیرید در خدمت هستم

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضورا به شعبه مراجعه کنید و موضوع را پیگیری کنید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

تا ابلاعیه برای شما نیامده نیاز نیست نگران بشوید و اگر امد وکیل بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام حتما برای شعبه لایحه دفاعیه دقیق ارسال نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود سوال خود را دقیق مطرح بفرمائید
وانگهی وفق آن‌چه در سوال آمده است منتظر ابلاغ باشید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
پرونده قابل ارجاع به شعبه و شهر دیگری نیست

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بهتر است لایحه دفاعیه مسجلی با کمک وکیل تنطیم و در شعبه حاضر و ارسال کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

حضورا به شعبه مراجعه کنید و موضوع را پیگیری کنید.