مشاوره حقوقی رایگان - خرید موتور سیکلت قولنامه ای

سلام پلاک موتور سیکلت بنده فقط عدد چهار طوری شکسته که مثل یک خونده میشه.یعنی دندونه عدد 4 شکسته متاسفانه
.و موتور و همه مدارکش پیش خودمه اما قولنامه ای از کسی دیگه گرفتم و صاحب اصلیش شهرستانه و سند به نام اون بنده خدا هستش.مدل موتور سیکلت هم زیر سال 90.حالا من چطور میتونم پلاک جدید بگیرم؟اگر موتورو گشت بگیره بیچاره میشم قسط دارم.لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

می‌بایست از مالک اصلی وکالت بگیرید و در صورتی که تغییراتی در موتور حاصل نشده باشد انتقال سند انجام دهید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

دادخواست الزام به سند بده به طرفیت فروشنده و مالک

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی تنظیم نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از فروشنده وکالت بگیرید و اقدام کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید از شخصی که سند مالکیت و پلاک به نام ایشان است وکالتنامه اخذ نمایید و بعد به راهور مراجعه و درخواست پلاک جدید نمایید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

از صاحب پلاک وکالت بگیرید تا زمانی که صاحب پلاک به شما وکالت ندهد قادر به تعویض پلاک نخواهید بود برای دادن وکالت احتیاج به این نیست که صاحب پلاک از شهرستان به تهران مراجعه کنند و یا بالعکس لذا صاحب بلاگ قادر به مراجعه به دفترخانه اسناد رسمی و تنظیم سند وکالت به نام شما خواهد بود