مشاوره حقوقی رایگان - شیربها

باسلام و خسته نباشید من حدود 10ماهه عقد کردم باکره هستم هنوز جهازم را نبردم زندگی مشترکی را شروع نکردیم که شوهرم داره طلاقم میده شیربهای من 4قلم جنس هست که خریده ولی تو خونه خودشه به ما نداده حالا مادرم شکایت کرده که شیربهامو میخوام ایا شیربها به مادرم را باید بدهد؟ و ایا همون کالاهایی که خریده را میتواند مادرم بگیرد چون با خودم رفتیم خریدیم لطفا راهنماییم کنید مادرم در دادگاه چی بگه ؟

پاسخ ها :

یک وکیل

اگر در سند ازدواج شیربها قید شده خود دادگاه هنگام رسیدگی به موضوع طلاق درخصوص آن تصمیم میگیرد. ضمنا مادرتان حق مطالبه شیربها را ندارد و اگر شکایت کند شکایتش رد میشود