مشاوره حقوقی رایگان - سرقت خودرو

7روز پیش خودروی بند از درب منزل به سرقت رفته بیمه بدنه هم دارم ولی اشنایی برای گرفتن خسارت ندارم

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اقدامات معمول بعد از سرقت جزیی یا کلی خودرو
تماس با پلیس 110 و حضور پلیس برای تنظیم صورت جلسه
حضور مال‌باخته در کلانتری محل وقوع حادثه جهت اعلام شکایت علیه سارق
ارسال پرونده مال‌باخته به دایره مبارزه با سرقت مرکز پلیس آگاهی
تقاضای ثبت شماره پلاک خودرو در لیست سیاه پلیس آگاهی
تشکیل پرونده در شرکت بیمه (در صورت داشتن بیمه بدنه خودرو و خرید بیمه پوشش کلی و جزیی

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ابتدا شکایت سرقت را مطرح نمایید
و بعد به نمایندگی بیمه اطلاع بدهید و تشکیل پرونده نمایید و باید پوشش بیمه ای برای سرقت خودرو داشته باشید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بدوا در خصوص سرقت انجام گرفته اقدامات قانونی لازم را انجام دهید ، و سپس در صورتی که بیمه تان مشمول سرقت نیز می باشد از طریق نمایندگی بیمه اقدام نمایید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

ابتدا گزارش 110را ضمیمه وشکایت سرقت خودرو در دادسرا مطرح نمایید سپس در صورتیکه بیمه شما سرقت را هم پوشش میدهد در نمایندگی بیمه پرونده خسارت بیمه مطرح نمود

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اول باید به 110 زنگ بزنید بعد شکایت کیفری سرقت، بعد اعلام کتبی به شرکت بیمه مربوطه

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید شکایت سرقت مطرح وبه بیمه نیز اطلاع دهید در صورت عدم دسترسی به خودرو بیمه مکلف به پرداخت خسارت است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر در بیمه نامه خسارت سرقت نیز داشته باشد می توانید به بیمه مراجعه کنید و تشکیل پرونده بدهید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

گرفتن خسارت نیاز به اشنا ندارد مراحلی را باید طی کند اگر سرقت در دسته تعهدات بیمه باشد پرداخت می‌کند

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با اثبات سرقت و طرح شکایت سریع می توانید از بیمه خود استفاده کنید و خسارت بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام نیازی به آشنا ندارد از طریق بیمه پیگیری کنیم

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر به شخص خاصی مضمون هستی اطلاعات وی را به آگاهی اعلام کنید تا بررسی‌های ماهوی در خصوص سرقت ادامه یابد نهایتاً تحت عنوان همین جرم شکایت خود را مطرح تا رسیدگی شود

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

ابتدا باید مسروقه بودن آن ثابت گردد و همچنین بررسی شود که در قرارداد بیمه شامل سرقت هم می باشد یا خیر