مشاوره حقوقی رایگان - خرید ملک توسط اتباع

سلام و خسته نباشید، آیا اتباع میتوانند ملکی که سند رسمی نداری و فقط قولنامه دستی و قدیمی دارد، بطور کلی اتباع میتوانند ملک خریداری کنند ؟
اگر ملکی را که بصورت قولنامه ایست و سند ندارد، در مشاور املاک بصورت قولنامه ای خریداری کنیم، آیا بعدا صاحبخانه میتواند باز هم ادعای مالکیت و تصرف کند ؟

پاسخ ها :

یک وکیل

اتباع خارجه بدون اجازه دولت حق مالکیت نسبت به اموال غیر منقول را ندارند و اگر چیزی خریدند دولت میتواند آن را مصادره کند .

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با نظر همکار ارجمندم موافقم