مشاوره حقوقی رایگان - تغییر مالک منزل

پدر بنده یک ملک رو حدود سی سال پیش خریدن و از اونجایی که ما اتباع هستیم سند را به نام یکی از اقوام که تابعیت ایران رو داشتن زدیم، حدود سه الی چهار سال بعد از انجام این کار، ظاهرا شناسنامه ی این دوست پدرم باطل میشه ( شناسنامه یک فردی که مرده بوده رو قبل از باطل شدن خریداری کرده بودن و برای خودشون ثبت کرده بودن که با توجه به روحانی بودن این فرد از طرف دادگاه روحانیت شناسنامه باطل میشه)
قبل از اینکه شناسنامه رو باطل کنن ایشون به ما اطلاع میدن و با توجه به کمبود وقت یک وکالت فروش به نام یک فرد با تابعیت ایران می دهند. حالا بعد از گذشت این مدت من میخواستم برای انتقال سند اقدام کنم ولی زمانی که به دفتر اسناد مراجعه کردم و من رو به ثبت احوال جهت استعلام زنده بودن مالک فرستادن، در اونجا با ثبت شده که مالک فوت شده و با توجه به قانون با فوت مالک ، وکالت دیگه کارایی نداره و باید از ورثه دوست پدرم که شناسنامه اش به اسم شخص فوت شده ثبت شده وکالت بگیرم، از طرفی شناسنامه های ورثه این اقوام ما بعد از این همه سال با توجه اینکه شناسنامه پدرشون مشکل داشته، به مشکل برخوردن و از این طریق هم نمیتونم کاری انجام بدم.
الان من برای درست کردن سند ملک باید چه کاری انجام بدم و از کجا اقدام کنم؟
با تشکر از شما

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد و

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
وکالتنامه با فوت منفسخ میگردد
شما باید از تمام ورثه وکیل که فوت شده وکالتنامه اخذ نمایید

و در صورت امتناع ورثه ، شما باید دادخواست حقوقی اقامه نمایید

محمد فلاح

جناب آقای محمد فلاح :

نیاز به بررسی بیشتر و بررسی ابعاد موضوع هست تماس بگیرید.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

امر تخصصی و حرفایی است از کنک وکیل بهره بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما باید از تمام ورثه وکیل که فوت شده وکالتنامه اخذ نمایید