مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضعیت ایثارگران پرسنل فنی آزمونی و پیمانی شرکت مترو منطقه اصفهان

با سلام
ما حدود 100 نفر از پرسنل فنی و آزمونی شرکت مترو منطقه اصفهان هستیم که از سال 94 با آزمون رسمی به صورت پیمانی با شرکت مترو که خصوصی است و شرکت مترو 60 درصد سهام آن مربوط به شهرداری است
همچنین شرکت مترو زیر مجموعه شهرداری اصفهان است و ما با شرکتی به اسم شهر و کار قرارداد 3 ماهه که 99 درصد سهام شرکت برای شهرداری اصفهان است قرارداد منعقد که تا الان هر 3 ماه تمدید گردیده است
همچنین ما مدارک ایثارگری را تحویل داده ایم

الان شهرداری اصفهان و قصد دارد تبدیل وضعیت ما را با شرکت مترو انجام بدهد نه شهرداری و اعلام نموده که تبدیل وضعیت شما مربوط به شهرداری نمیشه و قرار است با شرکت مترو به صورت رسمی قرار داد ببندیم که مورد اعتراض ما هست
چون شرکت مترو خصوصی است و طبق قانون تبدیل وضعیت ایثارگران آیا امکان بستن قرارداد رسمی بلند مدت با یک شرکت خصوصی که امکان دارد چند سال دیگه ادغام یا منحل شود هست طبق قانون امکان پذیر است یا نه
و ما خانواده ایثارگر به نحوه ناقص این قانون اعتراض داریم امکان پیگیری داریم تا قرارداد مون با شهرداری بشود نه با شرکت مترو منطقه اصفهان ؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شرکت مترو خودتان گفتید که 61 درصد سهم ان متعلق به شهرداری است پس می شود شما در همان شرکت مترو رسمی بشوید مشکل حله

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شرکت مترو زیرمجموعه شهرداری است و برای رسمی کردن کارمندان مانعی ندارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام  می بایست از ارگان مربوط سوال نماید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باتوجه به قرارداد شما اگر مستقیماً با ارگان های دولتی و یا عمومی غیر دولتی باشد و بر اساس دستورالعمل های داخلی اداره متبوع تحت شرایطی می تواند تعلق بگیرد

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

می توانید به دیوان عدالت اداری دادخواست بدهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد