مشاوره حقوقی رایگان - سوالات درمورد ارثیه

سلام وقت بخیر پدرمن فوت شده و بردارم هم قبل از پدرم فوت شدن و4عدد پسر و یک دختراز برادرم به جامانده،مه پدرم برای دوتاشون زن گرفته و دوتیکه باغ به عنوان مهریه داده بهشون حالا مابقی باغ ها و خونه مسکونی که بنده سکونت دارم رو اونها میگن باید ازش سهم ببریم وپسربزرگ برادرم سندهای ملک ها(باغ و خانه روستایی)پدرم رو برداشتن و نمیدن،درضمن من دوتاخواهر دارم که میگویند مالشان را به من میبخشن،مادرم هم پیش من زندگی میکنه لطفا راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اول از مادر و خواهرانت وکالت کاری بگیر بعد گواهی انحصار ورثه برای مرحوم پدرت بگیر بعد طی یک اطهارنامه به کسی که اسناد دستشه یک هفته مهلت بده که بیاید و اسناد را تحویل بدهد بعد اگر نداد دادخواست تحریر ترکه بده

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اقدام به اخذ گواهی انحصار وراثت کنید و سپس دادخواست به خواسته تقسیم ترکه را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام طبق قانون اگر فرزند قبل از پدر فوت نماید فرزندان پسر فوت شده از ماترک پدربزرگ ارث نخواهند برد

اگر پدر شما فوت کرده است شما باید ابتدا درخواست انحصار وراثت را در شورا مطرح نمایید تا تمام ورثه مشخص گردد

و بعد دادخواست تقسیم ترکه به طرفیت تمام ورثه اقامه نمایید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

می توانید با ارائه گواهی انحصار وراثت دادخواست تحریر ترکه بدهید در دادگاه آن اموال را معرفی کنید در این صورت آنها که سند در دستشان است هیچ سوءاستفاده از آن اسناد نمی توانند بکنم

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام متاسفانه در هر صورت قوانين ارث لازم الاجراست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به اینکه برادرتون قبل از پدرتون فوت شده به وی و فرزندان وی ارث نمی رسد و شما می توانید بابت استرداد مدارک طرح دعوا کنید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

گوهی حصر وراثت باید رویت شود همچنین محاسبه باید دقیق صورت گیرد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بهتر است وکیل بگیرید تا وکیل مدارک تان را با روش قانونی از ایشان اخذ کند ،
هنگامی که پسر زودتر از پدر فوت می کند قانونا ارثی نمی برد و همان دو تکه باغی که پدرتان به ایشان داده سهم آنهاست و سهم دیگری ندارند ،
در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر با بنده تماس بگیرید تا توضیحات لازم خدمت شما ارائه گردد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید مدارکتان بررسی شود اظهار نظر دقیقی در طی گفتگوی متقابل داشته باشیم

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

اقدام به اخذ گواهی انحصار وراثت کنید و سپس دادخواست به خواسته تقسیم ترکه را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.