مشاوره حقوقی رایگان - پولشویی با حساب من

سلام و وقت بخیر. اسفند سال 1400 من چند قطعه کامپیوتر در سایت آگهی به شخصی فروختم که پول واریزی به حساب من را از کس دیگری کلاهبرداری کرده بود.(آن شخص رو با آگهی ماشین زیرقیمت به دام انداخته بود و 10ملیون بیعانه گرفته و گفته به حساب من بریزه و بعد با اون پول از من قطعه خرید)با شکایت آن شخص حساب من مسدود شده و بنده با مستنداتی که نشان میداد بنده 10 ملیون کالا به شخص کلاهبردار فروختم به پلیس فتا رفتم.اما اصرار دارن پول شخص مالباخته را بده یا نصف مبلغ رو توافقی بده تا حساب رفع مسدودی بشه.در این میان من که مرتکب گناهی نشدم و کسب و کارم رو انجام دادم.بعد از 11 ماه ما رو حتی به دادگاه هم معرفی نکرده اند. شانس من برای بازپس گرفتن پولم چقدره و یا باید پول شخص مالباخته رو بهش برگردونم یا میشه اثبات کرد و حسابم رو پس بگیرم...؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

شما اصولا پول شاکی را باید مسترد نمایید وسپس علیه شخص به اتهام کلاهبرداری شکایت کیفری نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید از شخص کلاهبردار ، شکوائیه کلاهبرداری و تحصیل مال از طریق نامشروع مطرح نمایید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

در پرونده مشابه در اینگونه موارد نهایتاً شما تبرئه و حساب شما از مسدودی خارج میشود اسناد و مدارک را ارائه و بادلیل از خود دفاع نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید برای دریافت طلب خود به کلاهبردار مراجعه کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
نتیجه قابل پیش بینی نیست می توانید پیگیری کنید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
شما باید بدوا رضایت شاکی را اخذ نمایید و بعد از این کار به شخص کلاهبردار مراجعه نموده و شکوائیه کلاهبرداری و تحصیل مال از طریق نامشروع علیه ایشان تنظیم و مبلغ پرداختی را از ایشان اخذ کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می بایست تحت عنوان کلاهبرداری و تحصیل مال ازطریق نامشروع شکایت نمایید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

خیر بهترین کار اینست که وکیل بگیرید کار تخصصی است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود تحت عنوان کلاهبرداری قابل شکایت و پیگیری است اقدام نمایید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

قابل باز پس گیری است هرچند شرایط قابل پیش بینی نیست و باید کل پرونده بررسی شود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل دارد تا اظهار نظر دقیقی به توان کرد