مشاوره حقوقی رایگان - پولشویی

ایا پولشویی بار اول جرم دارد؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود آری
امکان تخفیف نیز در مجازات وجود دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
پولشویی اگر انجام شده باشد جرم است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله در صورت اثبات در مرجع قضایی ، مجازات حبس خواهد داشت

سید علیرضا سیدی

جناب آقای سید علیرضا سیدی :

چنانچه پولشویی اثبات شود با جرائم دیگر تفاوتی ندارد و جرم محسوب و مجازات دارد

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

مطابق ماده 9 قانون مبارزه با پولشویی،

مرتکبان این جرم علاوه بر استرداد درآمد و عواید حاصل از ارتکاب جرم مشتمل بر اصل و منافع حاصل به جزای نقدی به میزان یک چهارم عواید از جرم محکوم می‌شوند که باید به حساب درآمد عمومی نزد بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران واریز شود.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. پولشویی جرم است و مجازات دارد البته بستگی به میزان مبلغ پولشویی مجازات آن متغیر است

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام و احترام
کاربر گرامی بله قطعا جرم می باشد ولیکن درصورت وجود سایر شرایط امکان تخفیف مجازات وجود دارد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله کلا پولشویی مصداق مجرمانه دارد