مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت صدای لوله آب و فاضلاب همسایه

همسایه بالایی ما شیر آشپزخونه باز می‌کنه ، صداش توی سقف پذیرایی ماست . دو تا سرویس بهداشتی دارن یکیش بالای پذیرایی هستش و یکیش بالای اتاق خواب ما . سیفون ک میکشن مثلا نصف شب ، از خواب میپریم. ساعات دیگه هم تقریبا از بیست و چهار ساعت 14 ، 15 ساعت همین جور یکسره آب باز هست و وقتی مهمان دارم واقعا خجالت میکشم . آیا ایشون باید کاری کنن برای این معضل یا خودمون باید سقف کاذب رو خراب کنیم و عایق بذاریم ؟
خیلی ناجوره واقعا. همین الان ک‌ ساعت یازده شب هست و می‌نویسم مطلب رو صدای چکه چکه آب بعد از سیفون داره میاد . واقعا نمی‌دونم چه کنم . خودش میگه مشکل شماست سقف رو خراب کنید و درستش کنید.

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر نم نداده از کارشناس رسمی دادگستری در رشته عمران بخواهید نظر بدهد