مشاوره حقوقی رایگان - تحویل گرفتن کالایی که از طرف شرکتی به اشتباه به نام من ارسال شده

با سلام
بنده کالایی را از طریق شرکت تیپاکس تحویل گرفتم، که بر روی کارتن ها نام و شماره موبایل من خورده شده بود، در سامانه اظهارات شرکت تیپاکس به ارزش 7 میلیون اظهار شده است، سوال اینجاست آیا شرکت ارسال کننده از بنده می تواند به جرم خیانت در امانت کالایی که بدون هماهنگی به شماره و نام من ارسال کرده و تحویل گرفتم اقامه دعوی کند یا خیر؟
توضیح کامل ماجرا: بنده برای کارفرمایی کار میکردم که این کارفرما با سازمانی قرارداد دارد و مرا به عنوان مسئول معرفی نموده بوده است در حال حاضر همان سازمان با شرکتی قرارداد بسته اجناسی را ارسال نموده است که نام من به عنوان گیرنده ذکر شده، این در حالی است که بنده از بهمن ماه از پیمانکار خود هیچ گونه دریافتی نداشتم و در اداره کار از ایشان اقامه دعوی کردم. از طرفی هیئت تشخیص از من کارکرد طلب کرده که نه کارفرما و نه پیمانکار حاضر شدند کارکرد بنده را ارائه نمایند و از آن طرف اداره کار با توجه به اینکه قرارداد نداشتم اقدام به محاسبه حقوق بنده بر پایه اداره کار نموده است. این اجناس را شرکتی که با کارفرما قرارداده ارسال نموده و ربطی به قضیه کار بنده با پیمانکار ندارد بنده به دلیل اینکه متضرر شدم از اینکه آن سازمان نه کارکرد های من را و نه نامه ای مبنی بر اینکه بنده در آن سازمان فعالیت داشتم شاکی هستم، به این دلیل به آن شرکت گفتم که شما وکیل بگیر از طرف من و از ان سازمان شکایت کن که نام شخصی را از آن محل 3 ماه می باشد بیرون رفته به عنوان دریافت کننده کالا عنوان کن، ولی این شرکت که اجناس را ارسال نموده وکیل گرفته و تهدید نموده که کار شما خیانت در امانت میباشد. آیا این چنین می باشد یا خیر و تبعات آن چیست؟

پاسخ ها :

یک وکیل

اگر اشتباهی چیزی دریافت کرده اید باید فورا به صاحب آن برگردانید وگرنه مرتکب جرم شده اید

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با نظر همکار ارجمندم موافقم