مشاوره حقوقی رایگان - اعسار مهریه

باسلام خواستم بدونم اگریک قسط اعساررابعلت ناتوانی ازپرداخت عقب بمونه حکم چی هستش
وبنده دوقسط روهم به صورت دستی به طرف مقابل پرداخت کردم وایشون رفتن اجرای احکام این دوقسط روشکایت کردن که نگرفتن ازشما عاجزانه تقاضا دارم که در این مورد بنده رورانمایی کنید باتشکر

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید در اجرای احکام اثبات نمایید که اقساط را پرداخت کرده اید

رضا  اميري زاده

جناب آقای رضا اميري زاده :

سلام: وقت بخیر. شما می بایستی اقساط را به اجرای احکام تحویل و رسید دریافت کنی در صورت عدم پرداخت احتمال اخذ جلب شما هست.
رضاامیری زاده وکیل پایه یک دادگستری استان قم.
amirizadeh.blogsky.com
amirizadeh.vakil@gmail.com
r_amirizadeh @

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به صورت حضوری به اجرای احکام مراجعه کنید‌.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اقساط را فقط از طریق اجرای احکام پرداخت کنید. امکان جلب وجود دارد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

دو قسطی که پرداخت نموده ایید اسنادشو در پرونده ارایه دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر اقساط را به موقع پرداخت نکنید امکان صدور حکم جلب وجود دارد.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
متاسفانه هیچ وقت نباید اقساط را دستی پرداخت کنید چرا که بعد از پرداخت دائن به اجرای احکام می رود و می گوید که پرداختی صورت نگرفته و یا اگر صورت گرفته در خصوص موضوعی خارج از این قضایا بوده است ، کاش حداقل رسید اخذ می کردید !!!
الان متاسفانه چاره ای جز این ندارید که اثبات کنید اقساط را پرداخت کرده اید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود باید مستندی دال بر پرداخت دو قسط داشته باشید وگرنه می‌بایست تحویل اجرای احکام مربوطه نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می توانید به اجرای احکام مراجعه نمایید و رسید خود را ارائه بدهید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

باید داراجرای احکام ثابت کنی دوقسط رانقدی دادی بارسیدیاشاهدثابت کن باقاضی اجرای احکام صحبت کن

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

طرف مقابل شما می تواند جلب شما رو بگیره

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

مهلت بگیرید تا پرداخت کنید. اگر بی توجه باشید طرف مقابل این حق را دارد که حکم جلب شما را بگیرد