مشاوره حقوقی رایگان - بزه انتسابی محرز مسلم است

بزه انتسابی محزز تشخیص مستندات ماده 523 و 533 مجازات اسلامی و 265 آیین دادرسی کیفری صادر شده یعنی چه؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام یعنی از نظر بازپرس ،
جرم جعل مادی در اسناد رسمی محقق شده است و مسلم میباشد و قرار جلب به دادرسی و کیفرخواست صادر میشود و پرونده برای صدور حکم مجازات به دادگاه کیفری 2 ارسال خواهد شد

رضا  اميري زاده

جناب آقای رضا اميري زاده :

سلام: وقت بخیر. یعنی جرم شما بر دادگاه ثابت شده است و شما را محکوم نموده است.
رضاامیری زاده وکیل پایه یک دادگستری استان قم.
amirizadeh.blogsky.com
amirizadeh.vakil@gmail.com
r_amirizadeh @

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
توضیحات شما واضح نیست و با این توضیحات امکان پاسخگویی وجود ندارد.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اگر دادسرا باشد قرار جلب به دادرسی صادر میشود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
یعنی متاسفانه جرم اتفاق افتاده محرز تشخیص داده شده است و کیفرخواست صادر خواهد شد

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

جرم نسبت داده شده به متهم مسلم واحرازواثبات شده کیفرخواست صادرخواهدشد

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

یعنی عمل جرم و قابل انتساب به متهم می باشد