مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی حساب

سلام و درود
ببخشید من 9 ماه پیش بخاطر قمار در سایت شرط بندی حسابم مسدود شد حالا که پیگیری کردم و پروندم اومده بود پلیس فتا ازم بازجوی کردن و گفتن باید منتظر ابلاغیه باشی بری دادگاه
آقاي ــــــــــــــــ پرونده شما به شماره _______________ و شماره بايگاني ________
به شعبه1دادياري- ارجاع شد
در صورت نياز به حضور، ابلاغ خواهد شد
خیلی استرس دارم الان من باید چیکار کنم؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اقدام در سایت های شرط بندی و عضویت در ان جرم است اگر برای بار اول باشد در سایت eers. ir ثبت نام کنید و تعهدکتبی خود را به دادستانی کل کشور دهید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در مهلت مقرر به شما ابلاغیه ارسال می شود که باید حضوری در شعبه مذبور حاضر شوید ،
بهتر است در روز رسیدگی لایحه دفاعیه با خودتان به همراه داشته باشید ،
در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر با بنده تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما مرتکب جرم قماربازی شده اید
و حتما در موعد مقرر در جلسه دادرسی شرکت نمایید و از خود دفاع نمایید و اگر شما به صورت دقیق از خود دفاع نمایید ممکن است مشمول تخفیف یا تعلیق مجازات شوید و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر دادیار اتهام را وارد بداند با صدور قرار جلب به دادرسی پرونده به دادگاه ارسال می کند و بعد از تعیین شعبه در دادگاه کیفری دو وقت رسیدگی به شما ابلاغ خواهد شد و شما در وقت مقرر می توانید در دادگاه حاضر شده و دفاعیات خود را مطرح کنید.
اگر سابقه کیفری نداشته باشید مشکل خاصی پیش نمیاد .

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما عرض کنم

زمانی که حساب شما مسدود میشود شما دو راه دارید راه حلی که می توانید زودتر خودتان قبل از ابلاغ این اقدام نمایید

و مرحله دوم این است که می بایست منتظر بمانید تا پرونده از طریق تهران به دادسرای محل سکونت ارجاع داده شود

و با توجه به موارد شما با شرایط شما پاسخ شما متفاوت است که میتوانید گفتگو داشته باشید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود شروع رسیدگی است
منتظر ابلاغ باشید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

با همکاری وکیل لایحه تخصصی تنظیم از خود دفاع نمایید در صورتی که برای بار اول و فاقد سابقه محکومیت باشید تعلیق یا تخفیف مجازات شامل حالتان میش

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

بعد از ابلاغ حضور در شعبه مرااجعه نموده و دفاعیات خود را اعلام نمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

نگران نباش متاسفانه مثل شما زیادند فقط مبلعی جریمه باید پرداخت کنی البته اگر خودت سرشاخه نبوده باشی

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در صورت ابلاغ مراجعه کنید جای نگرانی نیست