مشاوره حقوقی رایگان - سواستفاده از مدارک و ثبت شرکت

باسلام
شخصی از آشنایان یک دفتر خدمات نرم افزاری به تازگی تاسیس کرده بود و ب بنده ک پیگیر وام گرفتن بودم گفت من میتونم بگیرم کارمون شامل ین وام رسالت هم میشه.ازمن مدارک گرفت و وام را هم برایم گرفت و مبلغ 19ملیون از روی یک وام برداشت وام گرفته شده مبلغ 79 میلیون بود و شصت میلیون بمن داد و کف این هم کارمزد و امتیاز خریدن هست و اینها. بعد متوجه شدم ک ب نام من شرکتی ب وب رسانده و بنده را مدیرعامل و تمام اختیارات را با امضای من ب ثبت در روزنامه و اساسنامه کرده است.ب او مراجعه کردم و گفت باید این کار را میکردم وگرنه وام نمیدادن بهت چون شغل مدرک دار نداشتی و مشکلی گفت نیست اتوماتیک بن وبت ب نام من ک انجام شده انحلال میشه اتوماتیک و بنده چند وقتی تست ب شدت نگرانم و نمی‌دونم چ باید کرد؟
خیلی لطف می‌کنند بمن اگر بمن کمی کمک و راهنمایی کنید.
باسپاس

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی دقیق و گفتگوی متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما به عنوان مدیر عامل نسبت به تمام بدهی های مالیاتی شرکت به اداره دارایی و بدهی به اشخاص حقیقی و حقوقی مسئولیت تضامنی خواهید داشت
و

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام مدیر عامل نسبت به بدهی های شرکت تا زمانی که تصدی دارد مسئول می باشد

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بسیار کار پر تهدید و پر اسیب انجام دادید محتملا بدهی های فراوانی در اتیه ممکن است متوجه شما شود

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

می توانید بابت این سواستفاده از مدارک ازایشان شکایت کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق اداره ثبت شرکتها پیگیری کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد