مشاوره حقوقی رایگان - خودروی چند تیکه

با سلام و احترام، خودروی 206 در آبان 1400 که هنگام تعویض پلاک متوجه شدیم که خودرو قسمت هایی عوض شده و به همین دلیل شماره نشد و حال بعد از یک سال دوندگی خودرو در پارکینک بدون هیچ مدرکی مجبور به پارک در این یک سال شدم.
حال سوال این هست اگر من با فروشنده به شماره گذاری برویم و من قبول کنم که ماشین چند تیکه هست خودرو پلاک میشود؟ چون دوستانم گفتند اگر خریدار ماشین را به این صورت قبول کند در برگه سبز نوشته میشود ؟ با تشکر

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
باید با مرکز تعویض پلاک صحبت کنید چون صرف قبولی شما کفایت نمیکند و باید مجوز های لازمه را اخذ و جریمه قانونی اش را بپردازید و بعد از طی مراحل قانونی تعویض پلاک انجام می پذیرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر برای تعویض پلاک شما باید ابتدا به راهنمایی و رانندگی مراجعه نمایید و خودرو کارشناسی خواهد شد و سپس به اداره آگاهی معرفی خواهید شد و ممکن است اجازه تعویض پلاک صادر شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام می بایست به پلیس محترم راهور مراجعه نمایید و از طریق آگاهی موضوع را پیگیری کنید مجوزات لازم اخذ گردد و در سند قید شود سپس امکان تعویض پلاک وجود دارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید مجوز های لازمه را اخذ و جریمه قانونی اش را بپردازید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود با پرداخت جریمه آری امکان پذیر است

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

به پلیس راهور ومراکزتعویض پلاک مراجعه و با پرداخت جریمه مربوطه امکان تعویض پلاک وجود دارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر اعلام کنید . خودرو در مرکز تعویض پلاک کارشناسی شود و افسر ان را تایید کند شاید تعویض پلاک انجام شود

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

صرف قبول کردن کافی نیست و باید مقررات و تشریفات اداری و انتظامی نیز رعایت کرد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

نخیر باید یا معامله را فسخ کنید یا اینکه با پرداخت جریمه از پلیس راهور نامه بگیرید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

اگر چند تکه بوده و شما اطلاعی نداشته اید دادخواست اعلام بطلان معامله موضوع قرارداد عادی مورخ... بدهید