مشاوره حقوقی رایگان - جدا کردن مشاعات در مجتمع هایی با چند بلوک مسکونی

ما در یک مجتمع مسکونی هستیم که شامل چندین بلوک سه طبقه ای هستند که به ترتیب و در یک راستا قرار دارند ،آیا ما می‌توانیم در قسمت جدا شدن بلوکها دیوار کشی کرده و پارکینگ‌ها را از هم جدا کنیم ؟

پاسخ ها :

یک وکیل

بستگی به مفاد صورت مجلس تفکیکی دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر امکان ندارد مگر با موافقت شهرداری و موافقت مالکان ساختمان

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر همه مالکین رضایت داشته باشند بله

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

خیر همچین موردی ممکن نیست و مغایر با قوانین شهرداری است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر تجاوز به مشاعات نباشد با رضایت بقیه ساکنین بله

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیر مگر با توافق تمام مالکین و رعایت مقررات شهرداری