مشاوره حقوقی رایگان - عورت نمایی

دیروز یک فردی جلوی ماشین من آلت تناسلی‌اش رو بیرون آورد و بعد از چند ثانیه رفت.

من توی ماشین نشسته بودم و نتونستم فیلم بگیرم اما اون کوچه احتمالا چون پر تردد هست و دوربین داشته باشه و بشه از طریق دوربین اثبات کرد.

اما در گام اول من باید به پلیس مراجعه کنم و از اون طریق برای دیدن دوربین‌ها اقدام کنم؟ اصلا پلیس اینکار رو می‌کنه؟

و اینکه اگه این کار از طریق دوربین‌ها اثبات بشه، چه حکمی به این فرد داده میشه؟

پاسخ ها :

فاطمه ملکی

سرکار خانم فاطمه ملکی :

ابتدا به دفتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه و شکایت نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید ابتدا شکوائیه خود را مطرح نمایید تا موضوع بررسی شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اول پیگیری کنید اگر دوربین داشته باشد می توانید شکایت کنید و از طریق مراجع انتظامی پیگیری کنید.

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

شما می توانید شکایت کنید تا پرونده به ضابط قضایی ارچاع و تحقیقات لازم صورت بگیرد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام احتمالا مجنون بوده و شکایت علیه او اثری ندارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما ابتدا باید اقدام به تنظیم شکوائیه کنید تا برای انجام تحقیقات، دادسرا به کلانتری دستور تحقیق دهد.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق دفاتر خدمات قضایی از ایشان شکایت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در صورتی که دوربین وجود داشته باشد می توانید ادعای خود را اثبات نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر دوربین مداربسته در خیابان باشد میتوانید تحت عنوان تجاهر به فعل حرام و مزاحمت برای نوامیس شکایت کنید