مشاوره حقوقی رایگان - اجرای حکم

با سلام، از سال 90 به عنوان نیروی انجام کار معین در سازمان دولتی مشغول به کار بودم (قراردادم سالانه مصوب هیات وزیران)، سال 96 طی ابلاغ داخلی کارم تنزل رتبه پیدا کرد، من ابلاغ را نپذیرفتم بعد از چند روز از سیستم حضور غیاب حذف شدم و اجازه ورود به محل کارم را نداشتم، به دیوان عدالت شکایت کردم مورخ 22 دی 97 دیوان مستفاد به ماده 10 و 11 آیین دادرسی دیوان حکم به ورود شکایت اعلام نمود، اما سازمان مربوطه حکم را اجرا نکرد، درخواست اجرای حکم را ارائه داده ام که برای 23 شهریور وقت نظارت تعیین شده، از آنجائیکه درخواست اینجانب اشتغال به کار طبق قرارداد انجام معین در پست مربوطه ام بوده، 1آیا این حکم اجرا می شود؟ 2 آیا بیمه ام پرداخت می شود؟ ضمنا سازمان گفت من دیوان را قبول ندارم واقعا حکم دیوان ارزشی ندارد؟با سپاس

پاسخ ها :

یک وکیل

باید به همان شعبه دیوان مراجعه کنید. در صورت استنکاف از اجرای حکم دیوان مسئول خاطی مجازات میشود