مشاوره حقوقی رایگان - نصب حفاظ (نرده) در اطراف تراس اختصاصی

با سلام و وقت بخیر
بنده مالک یک واحد آپارتمان دوبلکس در طبقه آخر یک مجتمع هستم که مطابق اسناد مالکیتی دارای یک تراس اختصاصی است که از چهار طرف دیوار دارد ارتفاع دیوارها بسیار کوتاه (حدود 180 سانتیمتر) است و یکی از دیوارها که در امتداد نورگیر قرار گرفته است ارتفاعی حدود 70 سانتیمتر دارد با توجه به اینکه بام ساختمان (که معمولا محل عبور کارگران و سرویس کاران آسانسور و تاسیسات هست) به تراس بنده کاملا دسترسی دارد و می تواند ناامن باشد و از طرف دیگر نگران سقوط فرزند خردسالم به نورگیر هستم آیا مجاز هستم بر روی دیوار خودم که مشرف به نمای جلو و پشت ساختمان هم نیست نرده فلزی با ارتفاع هفتاد سانتیمتر نصب نمایم؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله اگر از لحاظ ایمنی برای شما مشکل ساز باشد میتوانید اقدامات لازم جهت ایمنی را انجام دهید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

سلام اگر واقعا تراس در سند مال شما می باشد و از طرف دیگر نرده کشی شما در نمای ساختمان بی تاثیر است و حقوق مالکین دیگر و مشاعات را از بین نمی برد مجز اهستید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به نظر با توجه به اینکه ملک اختصاصی شما است و برای ایمنی منزل نیز ضروری است به نظر امکانپذیر است.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر
شما باید ابتدا به شهرداری مراجعه و درخواست خود را مطرح نمایید و کارشناس شهرداری از ملک بازدید خواهد کرد و باید شهرداری موافقت نماید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

در صورت وجود سایر شرایط بله میتوانید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله می توانید
اما باید مجوزهای لازم از شهرداری اخذ گردد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا تامین دلیل کنید تا کارشناسی شود و از نظر بررسی موقعیت دیوار و عدم تجاوز به حریم طبقات دیگر و یا مشاعات بررسی شود سپس اکر مشکلی نبود اقدام کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود در قسمت اختصاصی آره امکان پذیر است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می بایست برای این موضوع از تمام ساکنین رضایت نامه داشته باشید و و در صورت عدم توافق نیز میتوانید از طریق دادگاه اقدام نمایید