مشاوره حقوقی رایگان - ضبط صدا

سلام. یه پلاک m طلا خریدم و به صورت غیر عمد من توی فاکتور اون ام رو نوشتم تا با بقیه فاکتور ها قاطی نشه.موقع فروش متوجه شدم که طلا فروش گرم رو بیشتر از وزن طلا زده وقتی اعتراض کردم به اون آقا که ازش خریدم گفت تو دست بردی تو فاکتور این خودش جرمه و اینا می‌خواستم ببینم جرم هست این کار غیر عمد و اینکه برادرم عصبانی شد و به اون آقا پشت تلفن فحش داد و اون آقا صدای برادر منو ضبط کرده این میتونه دردسر ساز بشه برای ما یا کار اون آقا جرمه. ممنون میشم جواب مو بدید

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله متاسفانه الحاق کردن مطابق با قانون مجازات در صورتی که به قصد ضرر رساندن به غیر استفاده شود موجب مجازات است و جعل می باشد
مورد دوم برادر شما مرتکب جرم توهین و قذف شده اند که در صورت شکایت قابل پیگیری است