مشاوره حقوقی رایگان - دعاوی اموال منقول

سلام 4سال پیش پرایدخریدم مدل85وبا وکالت از نفر اول تعویض پلاک کردم و کارشناس نگاه ماشین نکرد حالا مجدد برای تعویض پلاک به اسم
خانمم مراجعه که خودم برای ماشین جدید ثبت نام کنم متاسفانه افسر گفت موتور تعویضیه به طرف زنگ زدم تا4نفر دیگه قولنامه‌ای معامله شده چکار کنم؟ ممنون

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل دارند تا اظهارنظر دقیق به توان کرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
ابتدا دادخواست تامین دلیل را مطرح نمایید و سپس دادخواست مطالبه خسارت به طرفیت فروشنده مطرح نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا تامین دلیل نمایید و سپس دادخواست دهید احتمال موفقیت وجود دارد لیکن نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

دوست عزیز با عنایت به انجام کارشناسی در مرحله ی تعویض پلاک و تعویض پلاک بنام خودتون متاسفانه اگر دعوای فسخ قولنامه و استرداد ثمن هم مطرح کنید که کاملترین مرحله ی طرح دعوی برای شماست اما قبل از تعویض پلاک بجایی به احتمال 99/5 % نمیرسید.اینگونه موارد ممکنه برای هر شخص آگاهی نیز اتفاق بیفته لذا کوتاهی از طرف شما نیست فقط باید این وضعیت رو پذیرفت.موفق باشید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

ابتدا تأمین دلیل و سپس دادخواست مطالبه خسارت

مهدی عابدمسرورخواه

جناب آقای مهدی عابدمسرورخواه :

درود رشما
تقاضای تامین دلیل و سپس دادخواست دهید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

میتوانید با تامین دلیل و سپس دادخواست فسخ اقدام نمایید اما از آنجایی که یک بار تعویض پلاک صورت گرفته اثبات آن بر علیه فروشنده قبل مشکل است

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید بری پلیس راهور جریمه بدی بعد تعویض پلاک کنی

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده به نظر شکایت نتیجه ای نخواهد داشت.
اگر بتوانید ثابت کنید در زمان معامله موتور بدون مجوز تعویض شده شاید بتوانید کاری کنید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ابتدا دادخواست تامین دلیل را مطرح نمایید و سپس دادخواست مطالبه خسارت به طرفیت فروشنده مطرح نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

طلام
فقط نسبت به فروشنده خودتان به دلیل عیب می توانید مطالبه ارش نمایید .

احمد رضا کی پور

جناب آقای احمد رضا کی پور :

ابتدا تأمین دلیل و سپس دادخواست مطالبه خسارت بدهید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

دادخواست به طرفين ايادي قبلي و تمامي اشخاص بدهيد

ساغر صمیمی فر

سرکار خانم ساغر صمیمی فر :

درود ابتدا دادخواست تامین دلیل دهید تا کارشناس مربوطه بررسی نماید سپس دادخواست مطالبه خسارت به استناد نظریه کارشناس

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
شما تنها بعد از پرداخت جریمه مقرر قانونی می توانید تعویض پلاک نمایید ، در غیر اینصورت با توجه به اینکه بدوا خودرو را بنام خودتان تعویض پلاک نموده اید به جایی نخواهید رسید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نیاز به بررسی مدارک و اسناد مربوطه است.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

دادخواست تامین دلیل و مطالبه خسارت بدهید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

میتوانید دادخواست را به طرفیت تمام ایادی ماقبل مطرح نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

ابتدا دادخواست تامین دلیل را طرح نمایید و سپس دادخواست مطالبه خسارت مطرح کنید هرچند با تعویض اولیه پلاک بنظر اثبات سخت باشد به هر حال با دریافت مجوز و پرداخت جریمه می توانید اقدام کنید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

دادخواست تامین دلیل را مطرح نمایید و سپس دادخواست مطالبه خسارت به طرفیت فروشنده مطرح نمایید

سید علیرضا سیدی

جناب آقای سید علیرضا سیدی :

باتوجه به اینکه اکنون از ایراد خودرو مطلع گردیده اید میتوان تقدیم دادخواست فسخ قرارداد به علت خیار عیب نمود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام می توانیم تامین دلیل نمایید و به طرفیت فروشنده خود دادخواست فسخ بدهید

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

سلام،تامین دلیل بدهید و سپس درخواست خسارت کنید،ولی امکان فسخ معامله با توجه به تعویض پلاک که خودتان انجام دادید وجود ندارد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اکر عیب پنهان بوده والان متوجه شدید قابل قسخ است معامله یا دریافت خسارت وارش