مشاوره حقوقی رایگان - عبارت مختومه در پرونده

با سلام
پرونده کیفری مربوط به فرزندم را به یکی از شعب ارجاع دادن و وقت دادرسی رو 12شهریور زدن ، اما زیر پرونده شون در سایت عبارت پرونده مختومه شده است درج شده ، با توجه به عدم حضور فرزندم در دادگاه تاکنون میشه راهنمایی بفرمایید منظور از این عبارت چیست و ما روز مقرر به شعبه مذکور مراجعه کنیم یا نه ؟

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
احتمالا اون مختومه شدن مربوط به شعبه دادسرا میباشد و و وقت جلسه رسیدگی مربوط به دادگاه کیفری است و اگر جلسه رسیدگی بهتون ابلاغ شده حتما باید بروید